miercuri, 1 iulie 2009

Poze oficiale cu noul mini SUV BMW X1

Cateva site-uri ai fanilor marcii au reusit sa puna mana pe un set de fotografii cu noul mini SUV BMW X1, masina ce vine sa ocupe locul liber din gama de sub BMW X3.

Nu este cu nimic surprinzator faptul ca designul exterior al noului X1 este practic neschimbat fata de asa numitul "X1 Concept Study" aparut anul trecut. Singura diferenta vizibila intre cele 2 masini este revizuirea subtila a lampilor spate.
Bordul urmeaza oarecum liniile de la X3.Consola centrala, asa cum este si la noua Seria 7, este usor inclinata spre sofer, ceea ce este o schimbare buna.
Gama de motorizari va cuprinde un propulsor pe benzina de 2.0 litri cu patru cilindri ce va dezvolta 143 CP si 170 si unul de 3.0 litri cu sase cilindri ce va dezvolta 265 CP,iar diesel va avea un propulsor de 2.0 litri cu patru cilindri ce dezvolta 143 CP, 177 CP si 204 CP.
Cu aproximativ 110 mm mai scurt, 60 mm mai ingust si 140mm mai scund decat X3, noul X1 va fi comercializat ca o alternativa la clasa de SUV-uri compacte ce cuprinde modele precum VW Tiguan, Ford Kuga, Toyota RAV-4 si Honda CR-V.
Noul X1 va fi disponibil pentru vanzari in Europa la scurt timp dupa ce isi va face debutul oficial la Salonul Auto de la Frankfurt in septembrie. Pentru America vanzarile sunt programate sa inceapa undeva la inceputul anului 2011.


Read more...