marți, 30 iunie 2009

Primele poze oficiale cu Peugeot 207 Facelift


Peugeot a aratat poze cu noul 207 Facelift ce vine in 3 forme de caroserie un hatchback in 3 si 5 usi, Statio Wagon si CC.


Toate variantele au partea frontala reimprospatata, cu o noua grila, noi elemente cromate in timp ce versiunile CC si hatchback au parte si de noile stopuri cu leduri.
Bordul nu a fost nici el uitat de designeri, noul 207 venind cu o plansa de bord redesenata.
Noul Peugeot aduce imbunatatiri si cand vine vorba de nivelul de echipare, clientii avand de ales dintr-o multitudine de dotari de la oglinzi electrice pana la sistemul de entertainment cu conexiune Bluetooth si port USB.
In plus Peugeot sustine ca noul 207 va avea parte si de noi motorizari ce respecta normele de poluare Euro 5.
Preturile si detaliile complete vor fi cunoscute mai aproape de lansarea noului 207 ce este programat sa ajunga in showroom-urile din Europa in luna august a acestui an.




Read more...

Intrecerea supercar-urilor: Bugatti Veyron vs. McLaren F1

Episodul al 2-lea din sezonul nr 13 din Top Gear a avut ca eveniment principal o cursa de o mila intre un Bugatti Veyron si un McLaren F1


Echipa de la Top Gear a ales ca locatie pentru aceasta cursa Abu Dhabi. Cu o clima arida in care practic nu exista ploaia sau inghet, drumurile din Abu Dhabi sunt lungi, drepte si cel mai important, fara urma de gauri. Richard Hammond a ales sa piloteze Veyron-ul iar Stig a ales pozitia centrala din McLaren F1.
Nu vreau sa va divulg rezultatul cursei dar pot spune ca aceasta este cea mai reala competitie pe care am vazut-o la Top Gear in ultimul timp.




Read more...

Poze Spion Mercedes-Benz E-Class Convertible

Inginerii de la Mercedes lucreaza intens pentru ca noul E-Class Cabrio sa-si faca debutul la Frankfurt Motor Show.




Aceste poze cu noul Mercedes-Benz E-Class Convertible sunt primele in care poate fi vazut decapotat ceea ce dezvaluie un detaliu interesant: un deflector de vant retractabil montat in partea superioara a parbrizului.




Ca si Audi, Mercedes a optat pentru renuntarea la acoperisul hard-top pentru noul E, permitand producatorului sa pastreze liniile ascutite si o greutate rezonabila.




In cazul noului E-Class Convertible ce va ajunge la dealeri la inceputul anului viitor se asteapta motoare cu sase si opt cilindri, inclusiv varful de gama E500.

Read more...