sâmbătă, 27 iunie 2009

The Stig a fost in sfarsit demascat!

Michael Schumacher a fost dezvaluit ca fiind The Stig. Sau nu este el?
La inceputul primului episod din seria 13 a popularului show britanic TopGear, Stig este aratat fiind insotit catre studioul in care se filmeaza episodul. Mai tarziu el este invitat pe canapea fiind convins de Clarkson sa-si scoata casca. Spre uimirea publicului de sub casca apare nimeni altul
decat Schumi.
The Stig este unul dintre cele mai cautate cuvinte pe internet. Toti cautatori lui sunt interesati de un singur scop, obtinerea unui raspuns la intrebarea ,,Cine este Stig?". Mai multe nume au fost vehiculate in trecut ca fiind raspunsul la aceasta intrebare. Singurul nume confirmat este cel al fostului pilot de teste din F1 Tyler Perry care a fost dat afara din emisiune dupa ce a dezvaluit in cartea sa ca el este The Black Stig. Se pare ca producatorilor emisiunii nu au fost de acord cu acest lucru.
Pe parcursul ultimilor ani interesul a fost recastigat cand mai multe publicatii au indicat ca omul in costum alb cu casca ar fi fostul pilot de curse Ben Collins. Unii declara ar fi chiar mai mult de un Stig, in timp ce Clarkson a spus jurnalistilor sud-africani ca este destul de sigur ca Stig este Arhiepiscopul Desmond Tutu sau chiar Presedintele Barack Obama.
Acum ca Schumi a aparut poate motoarele de cautare nu vor mai fi atat de greu incercate in cautarea lui Stig. Sau poate nu?